Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Gökhan Töre: 3 - Bursaspor: 2

Son derece güzel bir maç izledik. İki takımı da kutlamak lazım. Ancak şunun da altını çizelim; hakem hariç. Bursaspor'u yorumlarken her hafta aynı şeyleri söylüyoruz. Oynadıkları her maçta keyif veriyorlar, hem kendileri hem rakip bol pozisyon buluyor. Bu maçta da sürpriz olmadı. Tartışılacak çok pozisyon var. Rezalet bir zemin ve rüzgar da oyuncuların performansını etkiledi. Maçın manşeti Gökhan Töre: 3 - Bursaspor:
2
Gökhan sağla gol attı, solla asist yaptı. Penaltı pozisyonunda yine pası veren Gökhan. Bir oyuncunun takımı adına maçı aldığını gördük. Volkan Şen'in yokluğu da Bursa'yı etkiledi. Bence Holmen, Bakambu'nun değil Josue'nin yerine girmeliydi. Hakem kötüydü. Penaltıyı verdi-vermedi bunu tartışmam. Ama Fernandao'yu uçan tekmesi sonrası neden atmadığını izah etsin. Maksimum şunu söyleyebilir; ayağını kaldırdığını gördüm ama değdiğini görmedim. Hakem Fernandao'yu oyunda tutarak zaten dağıldı. Saçmaladığının o da farkına vardı. Tartışmaya çok açık bir pozisyonda da penaltı verdi. Penaltı pozisyonu griydi. O düdüğü Beşiktaş 2-1 öndeyken çalmazdı. Bana göre maçın 3 dakika uzaması da yanlıştı. Maçı idare etti. Çok çok önemli bir 3 puan Beşiktaş adına. Olimpiyat'taki uğursuzluk kırıldı gibi. Orada ligdeki ilk galibiyetlerini aldılar. F.Bahçe'nin lider olmasından sonra Beşiktaş tedirgindi. Ancak Gökhan Töre oynamasa Beşiktaş zor kazanırdı. Beşiktaş kazanıyor ama son zamanlarda bildiğimiz yüksek tempolu, rakibini sindiren Beşiktaş değil. Güneş'i kutlarım, lige renk katıyor. Bursa kendini biraz geliştirirse bu takım 3-4 yıl lige damga vurabilir. UEFA'dan ceza aldıkları için Avrupa'ya gidemeyecek olmalarına rağmen bu performansları çok önemli. Aldığım duyumlara göre Bilic sezon sonu İngiltere'ye gidiyor. Beşiktaş için en büyük aday ise Sergen Yalçın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA