Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Tek kelimeyle iğrenç

F.Bahçe maçında Sneijder'in inanılmaz şutları ile gelen gollerden sonra sarı-kırmızılılar her şeyin toz pembe olduğunu sandılar. G.Saray-F.Bahçe derbisinden sonra sarı-kırmızılı takımı eleştirdiğimizde G.Saraylılar tepki göstermişlerdi. Çok geçmedi, Şampiyonlar Ligi maçında Dortmund, G.Saray'ı 4'lük yaptı. Dün gece de bu sefer Süper Lig'de orta sıralarda mücadele eden Başakşehir aynı işlemi yaptı; G.Saray'ı 4'ledi! G.Saray'ı yazmak için oyun bilgisine, mantığa ihtiyaç yok. Bu takım için söylenecek futbol açısından tek bir kelime var; iğrenç. Başakşehir'in bu sezon oynadığı maçlara bakın, golde kabızlık çekiyorlar. G.Saray maçına kadar 6 maçta 6 gol atabilmişler. İki de gol yemişler. Ama dün gece bütün içlerini G.Saray'a boşalttılar. Şimdi sanırım herkesin aklına şu soru geliyordur; "G.Saray'ı bu hale kimler getirdi?
Çok kısa bir yanıtı var, çok da net söylüyorum: Liseliler!
Liselilerin bir tek hedefi var; "Ufak olsun, bizim olsun" Buyurun dün gece bu sefer büyük oldu, sizin oldu!
Dün gece izlediğimiz Başakşehir, klasik futbolunu oynadı. Arkada kalabalık ama hücuma çabuk giren bir oyun sistemi ile oynadılar.

HALK TAKIMI OLURSA KURTULUR

G.Saray'ın oyun sistemini şöyle izah edeyim; bu golleri atan takımın ismi Başakşehir, ismi 'başak'tan başlıyor.
G.Saray takımı da dün gece "Kabak çiçeği" gibi her tarafı açıktı!
"Bu Galatasaray nasıl kurtulur?" diye kafalarda soru oluşmuştur açıklayayım: Kesinlikle kurtulamaz!
Galatasaray ancak Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi 'halk takımı' olursa kurtulur. Yoksa Galatasaray 'lise takımı' olarak sarı-kırmızılıların tarihinde yaşar.
Galatasaray'ın İtalyan teknik adamı Prandelli, tazminatı varsa, istifa etmez! Kovulmayı bekler. Galatasaray'da para olmadığına göre yeni yönetim de onu kovamaz. Ya Galatasaray'ı bu hale getiren İnan Kıraç cebinden paraları çıkarıp bu işleri düzeltecek ya da bu İnan Kıraç çakma bir Ünal Aysal daha bulacak. Hakem Tolga Özkalfa nasıldı diye merak edenler vardır. Hakemi hiç görmedim dersem şaşırmayın. Çünkü Başakşehir karşısında oyun inisiyatifini rakibe kaptıran Galatasaray hakemi de zorlayamadı. Ben hakemi sadece santra düdüğünü çalarken gördüm o kadar!

G.Saray'ı bu hale kimler getirdi? Çok kısa yanıtı var ve çok da net söylüyorum; 'Liseliler!'

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA