Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Kasımpaşa çok büyük bir şanstı

Önce Kasımpaşa'yı yazalım. Fenerbahçe kimle oynadı? Kasımpaşa, aynen Galatasaray'ın oynadığı Rizespor gibi. Rize ile Kasımpaşa'yı karşılaştırdığımızda Rize, Kasımpaşa'ya göre bir tık önde. Yani gösterdikleri görüntülere göre, Kasımpaşa ligde işini bitirmiş, okeye dönüyor. Uzatmaları oynuyor. Rizespor bir şeyler yapabilirse belki kalır. Galatasaray böyle bir takıma karşı oynadı, yendiler hava yaptılar. Şimdi de Fenerbahçe böyle bir takıma karşı oynadı. Bu skora sakın aldanmasınlar. Aynen Galatasaray gibi.
Fenerbahçe'de olaylar yine aynı, bireysel. Futbolcular tek tek bir şeyler yaparsa rakip karşısında pozisyon yakalayabiliyorlar. Kombine çalışılmış bir şey yok. Ama sarı-lacivertlilerde şu var... Geçen maçlara göre daha istekliler.
Fenerbahçe'nin şu sıkıntılı döneminde Kasımpaşa ile karşılaşması büyük bir şanstı. Sarı-lacivertliler bundan iyi faydalandılar. Ama bunun gerisini getirmeleri lazım. Çünkü şampiyonlukta mücadele etmeyen Fenerbahçe'siz bir lig, tatsız-tuzsuz olur.
Biraz daha iyi mücadele etme görüntüleri var. Hep diyoruz ki, sezon başı bazı takımların sezon başında bu kadar fiziksel olarak düşük olmaları düşündürücü. Eğer bu görüntü böyle devam ederse Türkiye Ligi maçlarında heyecan kalmaz. Neden? Tamamen yukarıdakiler ve aşağıdakiler şeklinde ikiye ayrıldı lig. Şöyle bir bakıyorsunuz sıralamaya, Başakşehir, Beşiktaş, Galatasaray, Osmanlı, Bursa, Konya... Fenerbahçe de buraya girecek. Biraz tuz biraz biber diyelim 8 takım oluyor. Peki buyurun buraya başka sokacak takımınız var mı? Trabzon, Neyzen'in sazı gibi. Ne ses çıkaracağı belli değil. O yüzden ona bir şey diyemiyorum. Bunların arasında Karabük var çok iyi mücadele ediyor, maçı bırakmıyor, resmen kavga ediyor. Onun için de sempatik geliyor.
Devam edelim zorlanıyorsunuz. O zaman baktığınızda tam aşağıdakiler yukarıdakiler çıkıyor. İşin daha kötü tarafı düşmeye namzet takımlar havlu atarlarsa onların maçlarında galibiyet değil kaç farklı mağlup olacakları konuşulur. Biz yine de iyi niyetle bakalım alttakiler transfer ve doğru idarelerle "Kımıldarlar" diyelim. Hakem olacak yazılacak hiçbir şey yok. Çünkü hakemi zorlayacak en ufak bir pozisyon olmadı. O da zaten oyunu çomaklamadı.

Penaltı pozisyonuna büyüteçle baksınlar
G 4 ene yayıncı kuruluştan bahsetmeden geçemeyeceğim. En az 10 defa gösterdiler. Darbe var mı yok mu ben çözemedim. Mutlaka birileri çözmüştür! Çünkü Adem Büyük olur olmaz kendini yere atan bir oyuncu. Ama böyle bir maçta böyle görüntülerle olayı çözemedik. Israrla başka başka kameralara girdiler, çözen varsa beri gelsin. Akşam maçla bir büyüteçle en son gösterdikleri görüntüyü incelerler. Ama büyüteç şart. Yalnız büyüteci kullanırken fazla ışık altında kullanmasınlar etraftaki kağıtları falan yakarlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA