Zengin mutfağı ve dünyaca ünlü aşçıları ile yerli, yabancı ve ünlü konuklarına lezzet şöleni sunan Elite World İstanbul Hotel'in yaratıcı mutfağında ödüllü Executive Chef Mithat Yalçınkaya bu kez unutulmuş İstanbul yemeklerini modern yaratıcı sunumlarla buluşturuyor.
24 Mart 2013 tarihine kadar Elite World İstanbul Otel, The Brasserie Restaurant'ta "Unutulmuş İstanbul Yemekleri" günleri etkinliği kapsamında menüdeki lezzetleri istiridye kabuğu, muz yaprağı, kristal kadeh, metal ağaç, casserole gibi modern ve farklı sunumlarda tatma şansına sahip olabilirsiniz.
Unutulmuş İstanbul yemekleri menüsünde; Ispanak Salatası, Cevizli Radika Salatası, Rokalı Patlıcan Salatası, Börülce Salatası, Ermeni Piyazı Yer Fıstıklı Beyaz Lahana Salatası, Yumurta Dolması, Domates Dolması, Kağıtta Pastırmalı Levrek, Safranlı Karidesli Pilav, Yufkalı Tavuk Dolması , İstifado, Vişne Soslu Bıldırcın, Horoz Güveci, Kuzu Etli Ayva , Soğan Dolması, Papaz Yahnisi , Cevizli İncir Dolması, Ballı Gözleme ( Zvingi ), Kestaneli Pasta, Flora Teyze'nin Pastası gibi çok özel lezzetler yer alıyor.
Lezzet tutkunları, yeni tatlar keşfetmek isteyenler, sehrin merkezinde seçkin bir mekanda eski İstanbul mutfağının orjinaline sadık kalınarak oluşturulan lezzetleri canlı müzik eşliğinde tadabilirler.