6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Son dakika: 3 kediyi çamaşır makinesine atarak öldürdü! Vahşetin görüntüleri kan dondurdu | Video

Son dakika: 3 kediyi çamaşır makinesine atarak öldürdü! Vahşetin görüntüleri kan dondurdu | Video

15.07.2020 | 15:44

Son dakika haberi... 3 kediyi çamaşır makinesine atarak vahşice öldüren öldüren gencin görüntüleri ortaya çıktı! Videoda; Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da okşayarak kandırdığı 3 sevimli kediyi çamaşır makinesine atan gencin, çalıştırdığı makinenin içinde hayvanların can çekişerek ölmesini izlediği görülüyor. Cani ruhlu genç için açılan davada 36 ay hapis cezası talebi ile yargılandığı ve davanın henüz sonuçlanmadığı belirtildi.

Olay, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur?daki bir çamaşırhanede meydana geldi. Çamaşırlarını yıkatmak için işletmeye giren kadın müşteri, 3 farklı çamaşır makinesinde 3 ölü kediye rastladı. Karşılaştığı oaKadın müşteri polisi arayarak durumu ihbar etti. Çamaşırhaneye gelen polis, işletmenin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.


KEDİLERİ CANİCE ÖLDÜRDÜ
Güvenlik kamerasını inceleyen polis,gördükleri karşısında şoke oldu. Kayıtlarda, çıplak ayaklı bir kişinin dükkanda kedileri çamaşır makinesine attığı ve kapaklarını kapatarak makineleri çalıştırdığı görüldü.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA