6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Numan Kurtulmuş:

Numan Kurtulmuş: "Filistin devleti kurulmadan Orta Doğu'da barış olmayacak" | Video

27.11.2023 | 13:56

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Asya Parlamenter Asamblesi (APA) İcra Konseyi Toplantısı'nda, Filistin sorununun çözümü için 3 temel meseleye dikkat çekerek, "Başkenti Kudüs olan tam manasıyla hür, egemen, toprak bütünlüğü sağlanmış olan Filistin Devleti kurulmadan Orta Doğu'da barış olmayacak" dedi.

TBMM'nin ev sahipliğinde düzenlenen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) İcra Konseyi Toplantısı, üye ülkelerin meclis başkanları ve çok sayıda milletvekilinin katılımıyla Antalya'da düzenlendi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un başkanlık ettiği toplantının ana gündemini de İsrail'in saldırıları altındaki Filistin oluşturdu. Toplantının açılışında TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile APA Genel Sekreteri, Kamboçya, Filistin, Rusya ve Özbekistan'dan katılımcılar birer konuşma yaptı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA