X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Antep'in baklavası Hatay'ın künefesi
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Antep'in baklavası Hatay'ın künefesi

  • Giriş Tarihi: 6.1.2013

ABD'nin ünlü mutfak kültürü dergisi Saveur'un "The Way We Cook" isimli son yayınında dünyanın çeşitli yörelerinden "yemek" portlerine yer verildi. Kitapta, Antep'te yemek yapan kadınlar, baklava, İstanbul'un ünlü Vefa Bozacısı ile yine İstanbul'un dönercileri ve Hatay'ın künefesi tanıtıldı.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.