Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

"Ergene Kemal"

CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yine döktürdü: Ergenekon şebekesi için "Nerede bu örgüt? Ben de gidip üye olacağım" dedi.
Deniz Baykal hiç olmazsa Ergenekon'un avukatlığına soyunmuştu.
Bir siyasetçi için, o da yeterince riskli bir durum: Dava bitip de birileri Ergenekonculuktan ceza alırsa, seyreyle gümbürtüyü. "Darbecileri savunan siyasetçi" damgası, ölene kadar alnından silinmeyecek.
Ama yine de avukatlığın kurtarır bir yanı var: Nihayetinde savunma hakkı kutsaldır.
Kemal Bey ise iyice şuursuz çıktı. Avukatlık yetmemiş, üye olacakmış. Ergenekon'u dernek filan sanmış, çalışmalara katılmak istiyor.
Ergenekon savcılarından ricam var: Kemal Bey'e bir brifing vererek, bu şebekenin ne olduğunu anlatsınlar.
Hatırlayın: Alevi-Bektaşi Federasyonu Başkanı Ali Balkız atıp tutuyor, Ergenekon'un uydurma olduğunu filan söylüyordu.
Savcılarla yaptığı konuşmadan çıktığında, "Ergenekon'un hakkımdaki suikast planını gördüm. Kanım dondu!" dedi ve gidip davaya müdahil oldu.
Neyse... Kemal Bey bu açıklamasıyla yeni bir lakabı hak etti. Sabah söylediğinden akşam döndüğü için "Tornistan Kemal"... Yargılanıp ceza alacak derecede yalanlar söylediği için "Üfürükçü Kemal" denmişti kendisine.
Şimdi bunlara "Ergene Kemal" eklendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA