Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

"Şık demokrat"

Ergenekon soruşturmasını yürüten Savcı Zekeriya Öz, sadece suça ve delillere odaklanıp, "kamuoyu algısını" önemsemediği için görevden alındı.
Onun bu abartılı tutarlılığı, ulusalcılar ile solcuların (yeniden) ittifak kurmasına; örneğin "Faşist Yılmaz" ile "Boykotçu Yıldırım" ın omuz omuza yürümesine yol açtı...
Ben en çok Savcı Öz'ün ardından methiyeler düzen şık demokrata kızdım.
Birkaç haftadır 1970 model sansür kavramıyla Savcı Öz'e yüklenen bu arkadaş değil miydi? Savcı Öz'ün "Gözaltı nedeni kitap değil" uyarısına rağmen "Demokratlık bir bütündür" diyerek, "basın özgürlüğünden" dem vuran o değil miydi?
"Elimizdeki bilgiler yetersiz ama yılların tecrübesiyle hatanın adalet sisteminde (kastedilen Savcı Öz) olduğunu söyleyebiliriz" demedi mi?
"Yapılanın sansür olmadığına beni kimse inandıramaz" diye kestirip atan da oydu...
İsmi, Savcı Öz'ün soruşturmasını bulandırmak için her türlü iğrençliği yapan Ergenekon dostlarıyla birlikte anıldığında bile uyanamadı.
Malum medyada göründüğünde, "Nerede hata yapıyorum" diyemedi. Fotoğrafına bakıp bakıp gururlandı şık demokrat.
En iyi dostu aynalar olan Şık Latife gibi!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA