Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Hangisi kirli?

Taraf gazetesi, Süper Lig maçlarının haberlerini her verdiğinde, spor sayfasının tepesine, "Kirli Sezonun Maçları Bunlar" yazıyor. Bence yanlış!
Çünkü... Eğer bir "kir" (şike ve teşvik) varsa... (Ki bence de var)... Bu kir, "geçen sezona" ilişkin... Yani kirli maçlar, 2010- 2011 sezonunda ve büyük olasılıkla ondan önceki sezonlarda oynandı. Şu anda oynanan 2011-2012 sezonuyla ilgili herhangi bir kanunsuzluk, spekülasyon düzeyinde dahi, ileri sürülmüş değil.F.Bahçe'nin ve diğer bazı takımların, şu anda Süper Lig'de oynaması, bu sezon ligi kirli hale getirmez. Çünkü o takımlar ve yöneticileri, haklarında karar verildiğinde, cezalarını çekecek. Ve o kararlar "geçen" sezona ilişkin olacak.
"Ama küme düşürülmeleri gerekirdi" diyenler haklı dahi olsalar (ki o nokta henüz hukuken kesinleşmedi), bu bir "geciken adalet" halidir... Kirlilikle bir alakası yoktur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA