Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Maskeli bürokratlar

Yukarıdaki yazıdan sonra akla şu soru akla geliyor: AK Parti'nin iktidar olmasının bir nedeni de, vatandaşın çözülmeyen siyasi cinayetlerden bıkmasıysa... Hrant Dink soruşturmasına Hükümet niye destek vermedi?
Eski genelkurmay başkanı ve sürüyle general şu anda yargılanırken... Dink cinayetini planlayanlar nerede?
Sanırım bunun bir nedeni de şu: Bir parti iktidara geldiğinde Mars'tan devlet görevlisi ithal edecek hali yok... Mecburen kendine yakın gördüğü bürokratlarla çalışıyor. Bu bürokratlardan kimi inanç temelinde... Bazısı eski iktidarla kavgalı olduğundan... Kimi sadece ikbal için ya da benzeri sebeplerle partiye yanaşıyor, görev alıyor, öne çıkıyor.
Ancak Dink cinayeti gibi bir olay, bazılarının daha başka ideolojileri, daha başka inançları, ajanda ve bağlantıları olduğunu göstermeye başlıyor.
Ne var ki bu kadroları dünden bugüne gözden çıkarmak mümkün olmuyor. Çünkü geçmişte söylentilere inanılarak nice yanlış yapıldı. Bir kısım medya istedi diye suçsuz bürokratlar harcandı. Başbakan aynı hataya düşmemeye çalışıyor. Karar vermekte acele etmiyor.
Başbakan Erdoğan'ın son gelişmelerden sonra Hrant Dink cinayetine başka bir gözle bakacağını sanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA