Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Eski köye yeni adet

Genel seçimlere dört aydan az kaldı ya... İlginç haberler havada uçuşuyor.
500 bürokrat, zaten 550 milletvekili kapasiteli Meclis'e girebilmek amacıyla görevinden istifa etmiş: Adeta, "Vatandaş partilere akın etti, halk aday olamadı" durumu.
"Aman beni unutmayın" sinyali veren demeçler birbirini kovalıyor. Biri "Kadınlara siyasette kota tanımayalım, onlar da bizim gibi çabalasınlar" demiş.
Sanki kendisi çok çabalamış gibi... Türk siyasetinin temel gerçeğini bilmiyor musun kardeş? Ne kadar gayret edersen et, genel başkan üstünü çizdiği an, evine dönersin.
Bir başkası "Nikâhlar camide kıyılsın" demiş. Hayatında hiç büyük kentte bir nikâh salonu görmemiş biri herhalde... Koca koca çelenkler, "ayağına bas" çığlıkları, para isteyen çocuklar, fotoğrafçılarkameramanlar, zırıldayan teyzeler, saçları gelininkiyle yarışan genç hanımlar...
Arkadaş bütün bunları camiye dolduracak! Bir zamanlama sorunu çıktığını ve cami cemaati ile nikâh kalabalığının karşılaştığını düşünebiliyor musunuz?
Eski köye yeni adet çıkarma mevsimi, hazirana kadar sürecek.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA