Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ENGİN ARDIÇ

Siz daha da zavallısınız

Deniz Baykal'a ait olduğu ileri sürülen "seks kasedini" izlemedim. Internet'teki "dandik sitelere" bakmadığım için, bu bir...
İkincisi de, merak etmediğim için. Bu konu beni hiçbir şekilde ilgilendirmediği için. Nitekim, ünlü bir medya mensubunun ilişki kurduğu bir genç kızı tekme tokat dövdüğü söylenen başka bir kasedi izlemeyi de reddetmiştim. Adamın kendi özel hayatıydı, bana neydi? Gördüğüm zaman selam vermezdim, o kadar. (Nitekim öyle yapıyorum.)
Kaldı ki, yetmiş yaşında bir adamın seks kasedinin de ancak sapıkların ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Bu tür sapıklar porno sitelerinde "granny" (büyükanne) ya da "milf" tabir edilen ("mothers I'd like to fuck" deyiminin kısaltması!) pisliklere meraklıdırlar... Gözüme ilişmişliği yok değildir, gönlüm bulanmıştı.
Böyle bir kasedin, gerçek de olsa düzmece de olsa, yayınlanması son derece aşağılık ve iğrenç bir olaydır. Sorumluları yakalanıp en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.
Bu rezilliğin "siyasi amaçlarla" yapılmış olması da ona ayrı bir zavallılık ve iğrençlik boyutu katar. Hangi "kanattan" gelirse gelsin.
Bu böyle. Peki de, fırsat bu fırsattır diyerek bundan yarar sağlamaya çalışan "Baykal muhaliflerine" ne demeli?
Hayır efendim, olayı yarattıkları söylenen "dincileri" kastetmiyorum, "CHP medyasını" kastediyorum.
Bu olay üzerine "memur püritanizmi" şaha kalktı... Hayatı boyunca karısından başka kadın tanımamış, sarhoş olup yerlere düşmemiş, bir genelevin önünden bile geçmemiş "temiz aile çocuğu" zavallılığıdır bu. Tek parti dünyasında yetişmiş "hanım evladı" tutumu... Bu kafa, DP yöneticilerini aşağılamak için de Yassıada'da onların seks hayatlarını gündeme getirmişti.
Önce kınıyorlar tabii, elleri mecbur. Yok bir de onaylayacaklar mıydı? "Alçaklık" olduğunu kabul ediyorlar.
Ama hemen arkasından, "Baykal istifa etmelidir" çığlığını bastırdılar.
"Görev kusuru" varsa diyorlar... Kasette bulunduğu söylenen hanımın da bir CHP mensubu olması, Baykal'ın emrinde çalışması, parti başkanı açısından "görev kusuru" sayılırmış!... (Hanımın ismini vermiyorum, Ayşe olsa bana ne, Fatma olsa bana ne?)
Görev kusuru ve "takdir" kusuru varsa... Böyle diyorlar.
Başı bağlı bir hanımla birlikte görüntülense "Atatürkçü girişim" mi olacak? Hanım başka bir partiden olsa "doğru takdir" mi diyecekler?
Fakat bu olay üzerine Baykal'ın "siyasi yaşamını cesur bir kararla sonlandırması" gerekirmiş...
Yani kasedi yayınlayan pislik herifler amaçlarına ulaşsınlar, Baykal bitsin. Dinciler bizim işimize yarayacak bir eylem yaparlarsa bunda sakınca yok! Mantık böyle.
Eee, yerine "onların adamı" Sarıgül mü gelsin? Gelemese bile, oylar onun kuracağı yeni partiye kaysın...
Yerlere düştükleri aşamada son umutları bu...
Baykal gitsin. Kurultayda düşürmek mümkün olamadığına göre, "düşmanların" yarattıkları seks skandalıyla gitsin. "Bu son hizmeti esirgemesin" diyorlar, partinin "önü açılacakmış"...
Bu kadar mı düşecektiniz muhteremler? Bu kadar mı çaresiz kaldınız?
Baykal elbette gitsin, ama asla böyle değil. Bu yoldan değil. Bu şekilde değil.
Kasedi çekenler ve yayınlayanlar en ağır şekilde cezalandırılsın, Allah sizi de bildiği gibi yapsın.
"Uhrevi" çözümler aramaya gerek yok, "dünyevi" seçmen yapıyor zaten.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA