Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Bravo Nuran tebrikler Osman!..

Ohh çok şükür!.. Aranan kan bulundu. Melekler Adası sırf salıyı sallamakla kalmadı, çoluk çocuk, kız kızan herkeslerin diline dolanan bir yeni "meşgale" oldu. Osman Yağmurdereli yine yaptı yapacağını yani. Hedefi 12'den vurdu, seyirciyi omurgadan kavradı.
Bu şerbeti içen
Ama duur! Sadece Osman'ın işi değil bu elbet. Entrika, hile, hurda, desise, kirli aşk, ayak oyunu, katakulli öykülerinin taçsız kraliçesi Nuran Devres senaryoyu öyle bir ördü ki; hem çatallaşıyor, hem heyecanla karışık keyif saçıyor. Yönetmen Cankat kardeşin gerçekten de canını, yüreğini kattığı besbelli. Bu müstakbel fenomen dizide, ekip uyumu da süper görünüyor.
İmece zirvesi
Oyunculuğunu her daim çok beğendiğim Cem Özer, bir Zümrüd-ü Anka kuşu örneği yine, yeni, yeniden ve küllerin içinden tekrar kanatlanıp şahlanıyor ki; helallere değer. Nurgül ve Hande ikilisi, Şerbet-Zinnur rollerinde ve set dışında, çekişmesiz, kıskançlıksız bir imecenin doruklarından, "müthiş ikili" şahikalarına da varacak gibiler. En rahatsız edici muhabbetleri dahi o kadar saf, o kadar yalın ve sahici oynuyorlar ki, gel de tutsak olma hikâyeye. Set işçisinden en tepeye, tebrikler tüm kardeşlere...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA