Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Çalışmalar başladı şükür ki

Bu mesajı bütün Karadolap halkı adına iletiyorum. Alibeyköy'deki sel buradaki halkı inanılmaz şekilde mağdur etti, Sayın Topbaş istihkâm olayına başlayacakmış. Yıllardır Karadolap'ta bu sorun ve bu yıkım olayının altında inanın baska emeller yatıyor. Bunları biliyorum. Türkiye'ye döner dönmez seninle konuşacağım başkanım.

Tavukçu Deresi ıslahı

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile görüştüm.
Diyor ki: "Halkımızı perişan eden sel, yağmur, su baskınlarına uğratan ve Bahçelievler'in temel sorunlarından en önemlisi olan Tavukçu Deresi'nin ıslah çalışmalarına başlandı. Artık Bahçelievler'de sel, su, yağmur fobisi, korkusu, dramı ve haberi dilerim olmayacaktır. Bahçelievler halkına bu müjdemizi sevinçle veriyoruz. İSKİ Genel Müdürü'ne de, özellikle yaşamını pis kokular içinde geçiren Şirinevler halkı ve esnafı adına teşekkür ediyoruz. Bu derenin ıslahı bitecek ve Bahçelievler halkının yüzü de yüreği de gülecek."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA