Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

TRT spikerinden polise teşekkür

Birkaç gündür üzerinde durduğumuz konuyu biliyorsunuz. TRT Spikeri Handan Demiralp'e maganda tacizi mevzuu var. İşte o meselede netice alındı. Çünkü polis işi sıkı tuttu ve gereken yapıldı. Gelin olup biteni Handan kardeşin ağzından dinleyelim.

Beni cepten aradı

Sevgili Savaş AY; bugün sabah TRT'den arayan Sn. Ali Kemal HANLI müdürümüz ile görüştüm. Sağolsun kendisi yazıyı okur-okumaz ilgili birimlere gereken talimatları verdiğini, yaşananlardan üzüntü duyduğunu ancak her şeyin halledileceğini, üzülüp meraklanmamamı söyledi.
Aradan dört saat geçmemişti ki; Taksim Polis Merkezi'nden aradılar, "Şikâyete konu araç ve şahıslar alındı, buradalar, sizin gelip teşhis etmenizi bekliyoruz" diye. Hemen ardından da Ali Kemal Bey cebimden tekrar aradı ve "Şahısları yakalayıp Aşayiş'e teslim ettim, gözünüz aydın, geçmiş olsun'' dedi. TRT İstanbul Radyosu Müdürü Sn. Ahmet Akçakaya ile Taksim Polis Merkezi'ne gittik, Asayiş Birimi'nde bir odaya alındık. Bizi görmeyecek şekilde bir camın ardında duran şahısları teşhis ettim, ikisi de bu olayın içinde olan kişilerdi.

Mutlaka söyle

Asayiş'teki arkadaşlar da üzüntülerini dile getirdiler, çok yakın ve sıcak ilgilerini gördük, çaylarını içtik, teşhis tutanağını da müdürümün yanında imzaladım, artık gerisi yargıya kaldı. Yarın mahkemeye çıkacaklar ve muhtemelen de savcı serbest bırakacak tabii. Asıl tacizi yapan şahıs evli-barklı bir adam, öteki bekâr, daha genç biri. Bundan sonrası fazla mühim sayılmaz, benim için önemli olan buydu zaten. Merkez'deki polis arkadaşların masalarının üzerinde dünkü yazınızın fotokopisi vardı ve giderken "Abla, Savaş Abi'ye söyle, polis görevini yaptı, yakaladı, yargı süreci başladı de mutlaka'' dediler. Emniyet güçlerimize ve size teşekkürler.
Handan DEMİRALP

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA