Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Çağımız bilgi çağı

Ercan Türk, Milli Eğitim Bakanlığı Araştırma Planlama ve Koordinasyon Kurulu Başkanlığı'nda Daire Başkanı bir eğitimci. Gri bir bürokratik dil kullanarak değil, içten gönülden üslupla yazdığı mesajını okudum dün. Diyor ki; "Bilgi, insanlığın en önemli sermayesidir. Bilgi güçtür. Bu gücün kazanılmasının yolu ise okumaktır. Eğitim kurumlarının amaçlarından biri de öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmaktır.

Mesajı alın e mi?..

Okuma alışkanlığı, nitelikli kitaplarla geliştirilir. Öğrencilerimizi kitapla buluşturarak, onların çeşitli konulardaki fikir ürünlerinden ücretsiz ve serbestçe yararlanmalarını sağlamak amacıyla,
Giresun'un Dereli
ilçesinde yeni açılan Şehit Yzb. İsmail Hakkı Öztopal Yatılı İlköğretim
Bölge Okulu'
na bir kütüphane kurmak amacıyla 'her gönüllüden bir kitap' sloganıyla kitap toplama kampanyası başlatmış bulunuyoruz."
İşte işe buradan başlamışlar ve giderek geliştireceklermiş. Bilmem mesajı alıyor musunuz? Yani siz de biraz kıpırdayıp kıpraşıp destek atar mısınız sevgili okurlar. Ne güzel olur değil mi?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA