Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Balıkçının eşinden sitem var!..

Sevgili Savaş Abi;
Adım Türkan Baltacı. Eşim 3 seneden beri Sarıyer- Emirgân'da balıkçılık yapıyor. Küçük teknemizde yıllardır çalışıp bizi elaleme muhtaç etmeden eve para getirip, geçimimizi sağlıyor.

Aç kaldık!..

Valilik Eminönü, Sarıyer, Emirgân ve daha birçok yerdeki balık ekmek satan tekneleri kaldırdı. Birçok kişi işsiz kaldı. Aç kaldık Savaş Abi.
Biz yıllardır denizden ekmek parası kazanıyoruz. Bizim teknelerimizi kaldırdılar. Ne denizi kirletiyor, ne de insan sağlığı ile oynuyoruz biz. Vergimizi veriyoruz. Ruhsatlı çalışıyoruz.
Savaş Abi 13 kişi sadece bizim teknemizde çalışıyordu. Herkesin baktığı bir aile vardı. Böyle düşünürsek yani her teknede 10 kişinin birçok kişiye baktığını düşünürlerse (bizi işsiz bırakanlar) yüzlerce kişinin işsiz kaldığı gerçeğini de görmüş olacaklar.

Oğlum okula gidemedi

Okullar açıldı. Beş yaşındaki oğlumu anaokuluna yazdıramadım. Eşimin ağabeyi de bu işi yapıyor. Ya onun çocukları. Okula yeni kıyafetler ve yeni ayakkabılarla gidemediler. Hiç olmazsa çocuklarımızı düşünselerdi. Okul zamanı hiçbir isteklerini yapamadık. Bu zamanda iş bulmak kolay mı abi? İşimizi yeniden yapmak istiyoruz. Sevgilerimle.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA