Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

"Köpeği ısırdım" haber yapar mısınız?

Savaş Bey. Kızım kayıp. Emanet bırakılan Gültepe'deki evden kaçtığını söylüyorlar. 14-15 gündür sokak sokak arıyoruz. Konuşamaz, dili yok. O bir köpek! 4 yaşında Dalmaçyalı dişi (kısır). Sol kalçasında 4 cm dikiş izi var.

Bana can yoldaşı oldu
Tam 4 yıldır yürüme özürlü, emekli 57 yaşında bir bayana yani bana can yoldaşı oldu. Birlikte uyuduk. Birlikte tatil yaptık. Acı günümde, mutlu günümde yanımda sadece o vardı. Benim kraliçemin resimleri ve kasedi var. Şimdi ise sokağa düştü ya da birilerinin elinde. Gözleriyle konuşup vücut diliyle anlaşırdık. "Ahrazın dilinden sahibi anlar" misali onu kimse anlamaz anlayamaz. Kızım şu an kimin elinde belli değil. Ne yer, ne içer, üşüyordur mutlaka. Havalar aksi gibi çok soğuk. Bense yatağımda iğne varmış gibi 15 gündür uzanıyorum. O bir can. Yavrum üstü örtülü yatar uyurdu. Ciğerime ateş düştü. Evde hepimiz cenaze çıkmış gibi daha da beteri ağlaşıp duruyoruz.
Maddi imkânsızlıklar içindeyken sokak sokak araba kiralayıp "Deyziii-Deyziii- Deyziiii" diye bağırmaktan sesim kısıldı. Allah rızası için olsun ilginizi bizden esirgemeyin, sesime kulak verecek hiç mi kimse yok?
Meral Kendirlinan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA