Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Doğru yanlış oyunu!..

Emekli Hakim Nusret İnce ile yaptığım görüşme geçtiğimiz gün SABAH'ta yayınlandı hatırlayın. Hâkim Bey yıllar süren Balkan Kardeşler davasını yürütmüş ve yaş haddinden emekli olmuştu.
Ardından gelen yargıç 3 ay sonra davayı sonuçlandırmıştı malum. Ardından biz de dahil pek çok yayın organında hâkim beyin bazı kişiler tarafından tatile gönderildiği, hatta o "malum" kişilerin avukatlığını yaptığı yolunda şayialar çıkmıştı.

Hani yalandı?..
Bunu sormuştum hâkim beye. Ve tatil olayını reddedip, "Avukatlık değil danışmanlık hizmeti vermeye karar vermiştik. Ama istediğim para ağır geldi" demişti. Ne yazık ki sızan bilgiler emekli hâkim İnce'nin söyledikleriyle çelişiyor. Ortaya "Tuz kokarsa neylersin?" durumu çıkıyor adeta. Ve gazeteci bile olsa insan bazı haberlerinin doğru çıkmasından üzülüyor. Gerisini Arif olan anlasın, Allah hepimizin aklını izanını saklasın...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA