Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

İşte cep telefonum: (0532) 212 84 42

"YEGANE telefonumun numarası 0532 212 84 42. Ne derdiniz varsa arayın karşınıza doğrudan ben çıkacağım" dedim ya. Dün susmadı o telefon. Hepsini yanıtlamak zordu ama çok şey öğrendim. Bu arada ricam kırılmadı, "Müsait misiniz?" diye sorularak başladı tüm konuşmalar, sağ olsun.

Şimdilik
Aktarılan bazı mühim hadiselerin istihbarat çalışmasına başladım. O yüzden şimdilik ses etmiyorum o konularda. Ama hemen paylaşacağım şeyler de var. Bir göz atmak isterseniz aşağıda:

'Hal'in hali berbat!
* İstanbul Bostancı Hali'nin hali felaket diyen 50 kişi çıktı belki. Orayı oraya taşıdılar iyi etmediler valla. Hele gece yarısı olunca, yükleme asla içeride yapılmıyor. Ana caddenin ortasında kutular, kasalar, yere saçılmış mallar.
Araçlar geçemiyor. Ambulans, itfaiye bile giremiyor. Halkın şikayeti üzerine bölgeye gelen trafik ekibi bile o tıkanıklıkta 45 dakikada ulaşıyor hal kapısına. Dur bakalım kim çözecek. Yetkililer miii, yetkililerin canını yakacak gazetetv haberleri mi?..

Ya lelli yalel!
* Boğazın iki yakasında oturanlar dertli. Sahil boyunca konuşlanmış eğlence mekanları basıyor müziği, şarkıyı, vatandaş mümkünse uyusun bakalım. Sabahın saat 03.00 sularında rep, hip hop, tekno, salsa dinlemek ne eziyettir aga? Üstüne, gelip geçen tur teknelerinden yayılan arabesk, uzun hava, yalelli ekleniyor, heyooo!..

Atatürk niye yok?
* Birkaç hanım okuyucu da küskün kırgın aradı. Dediler ki; "Her cuma Eyüp Sultan'a gidiyoruz. Dua bölümlerinde herkese, padişahlara bile dua ediliyor, rahmet okunuyor. Sadece Atatürk adı geçmiyor. Niye ki?.."

Özel
güvenlik yasası
* Yeni Özel Güvenlik Yasası 1 Ocak'ta devreye girecek. Ertesinde çok sayıda usta özel güvenlikçi öğrenim durumundan işsiz kalacak. Arayıp dert anlatan çok. CHP İzmir Milletvekili Cavit Geyik çok ilgiliymiş olayla. Soru önergesi de vermiş. Şimdi "acaba iyi bir şey çıkar mı?" diye el böğürde bekliyor binlerce kişi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA