Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Şu engeller arasında

Bunca hay huy arasında morali, akıl sağlığını, huzuru muhafaza zor elbette. Kolektif sıkıntılara ilave hepimizin kendini kavuran tasası, sıkıntısı var. İri kıyım sorunlara aynı cüssede karşılık verecek takat kalmadığında ne yapılmalı?
Ne dersiniz; belki basitlik, yalınlık "çekmesini" kolaylaştırır o sıkıntıları. İçimden geldiği gibi bir çabukta sıralarsam; saksıya çiçek dikmek, uygun bölgedeysen amatör balıkçılık etmek, maket oyuncaklar yapmak, bilemedin uçurtma uçurmak, fotoğrafa kafayı takmak, kentin eski evlerini, mahallelerini dolaşmak, hangi işi yapıyorsak onun ilkel halleri ne zamanmış, ilk nereden çıkmış, kim başlatmış, kullanılan argümanlar neymiş bunları öğrenmek. Sanırım bunlar bile kafayı serinletir şu sıcak günlerde. Haydi öyleyse hep birlikte küçük mutluluklar bulmaya, hayatı daha da yaşanılır kılmaya.
Haydi!..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA