Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

NE DEMİŞ?
"Tülin'le Caner evleniyorsa size ne oluyor? Sizin evinize giren çıkan mı var?" (Mehmet Ali Erbil'in "Pazar Pazar Seda Sayan Show"daki sözleri)

GAF KÜRSÜSÜ
Kral FM
'in DJ'i, Salı akşamı 20.00 sıralarında Şanlıurfa'yı tam üç kez "Canlı Urfa" olarak anons etti. Sonunda hatasını fark etti. Düzeltirken de şöyle dedi: "Eyvah, şimdi Yüksel beyin Gaf Kürsüsü'ne çıkacağız!"

BİZİM DECODER
Discovery Channel
'daki "Sıradışı Makineler" belgeselinde derin su dalış araçları tanıtılıyordu. 1973 yılında okyanus tabanına telefon kablosu döşemek için Pisces adlı araçla dalan Roger Chapman ve Roger Melanton adlı iki araştırmacının başına ise kabus gibi bir olay geldi. Araç 530 metre derinlikte dibe oturdu. 3 saat içinde dünyanın "en derin kurtarma operasyonu" başlatıldı. Büyük çabalar sonucu Pisces yüzeye çıkartıldı. Kapak açıldığında ise içeride sadece 12 dakika yetecek kadar oksijen kaldığı görüldü. Okyanusların derinliği bazen 8 kilometreyi bulabiliyor. Ve dünyanın bu en derin noktalarını gören insanların sayısı, aya ayak basanlardan az...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA