Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HAŞMET BABAOĞLU

Güzel şeyler

Bana kızıp "git çiçek, böcek, zeytinyağı yaz!" diyen okurları daha fazla bekletmeyeyim. İlk kez tattım. Bayıldım. XI.XI SONSUZLUK Premium Naturel Sızma. Etiket adı bu. Mudanya'da maksimum 1111 şişe üretiliyor. (www.onbironbir. net)
İsmet Özel'in Jazz adlı şiirini bilir misiniz? Orada şu dizeler vardır, çarpar insanı: "koşmam gerek/yetişmem gerek yazgıma."
İstanbul Kitap Fuarı'nı 415 bin kişi ziyaret etmiş. Güzel! Ama "yıl boyunca kitapçılardan uzak durup fuar gelince koşanları hiç anlamıyorum" eleştirisinde haklılık payı var
Amazon'un listesinde bir belgesel dvd dikkatimi çekmişti. Hemen getirttim, izledim ve çarpıldım. Belgeselin adı "Children of the Revolution." RAF kurucusu Ulrike Meinhof ve Japon Kızıl Ordusu'ndan Fusaku Şigenabu'yu kızları anlatıyor. Müthiş bir insani hesaplaşma!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA