Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Esra reklam kurbanı...

Bilgi Üniversitesi'nden Beykent Üniversitesi'ne geçmek isteyen manken Esra Eron, Levent Kırca'nın oyunculuk dersine konuk öğrenci olarak katılmış, Kırca tarafından aşağılanmış, ortam gerilmişti. Bu olaylar aslında yanlış bir oyunun sonucuydu. Esra ile iki yıllık menajerlik anlaşması yapan Friends adlı şirket, Beykent Üniversitesi'ne de dışarıdan organizasyon hizmeti veriyor. Esra'nın artık skandallarıyla gündeme gelmesi yerine, alacağı oyunculuk eğitimi ve üniversite değişikliği hakkında konuşulmasını planlayan Friends, işte bu amaçla bu organizasyonu düzenlemiş. Ancak hiçbir ön hazırlık yapılmamış.

KIRCA'YA YAKIŞMADI
Levent Kırca ile dizisinde oynamaktan vazgeçen Esra arasında zaten bir gerginlik vardı. Üstelik Esra derse yarım saat geç kaldı. Baştan yanlış tasarlanan bir organizasyon, kendi haline bırakılınca ortaya bir menajerlik faciası çıkmış oldu. Burada Esra'nın hataları olabilir ancak Levent Kırca gibi bir ustaya da kameralar karşısında böyle bir tavır sergilemek yakışmadı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA