Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞYAZI MEHMET BARLAS

Çeşnicibaşı tek başına yetmez!

Akşam'dan Şerife Üstüner'in haberine göre, Başbakan Erdoğan'ın "Çeşnicibaşı"sı varmış. Fahrettin Özdemir adındaki bu görevli, hem başbakanın zehirlenme olasılığına karşı tüm yiyecekleri kontrol ediyormuş. Hem de Başbakan'ın tesadüfen de olsa 'domuz eti' içeren yiyecekleri tüketmemesi için, önceden tedbir alıyormuş.. Bu arada yiyeceklerin, Başbakan'ın ağız tadına uygun olmasını da sağlıyormuş.
Aslında bu haber yeni değil. Bu yılın nisanında "Çeşnicibaşı" haberleri basında (mesela Milliyet'te Ayhan Aydemir'in haberi) çıkınca CHP Tekirdağ Milletvekili Mehmet Nuri Saygun, bu konuda bir sözlü soru sormuştu.. Demek bu soru cevaplanmadı ki, Akşam'daki meslektaşımız bu haberi yenilemiş. Haber doğru olsa da olmasa da, Başbakan'ın maiyetinde bulunması gereken uzmanlar konusunu gündeme getireceği için, faydalıdır.
Örneğin hangi konulara takılınırsa, bunların yaratacağı problemler yüzünden, ileride bunların yenilmek zorunda kalınacağını, çeşnicibaşı ile işbirliği ederek saptayacak bir de "Müneccimbaşı" kadroya alınabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA