Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞYAZI MEHMET BARLAS

Teşekkürler Turkcell, hoş geldin Vodafone

İLETİŞİM

Kurulduğu ve hizmet vermeye başladığı günden beri Turkcell abonesiyim. Açıkçası GSM telefonları hepimiz gibi benim de yaşamımı değiştirdi. Mekanlara bağımlılığım azaldı. Denizin ortasındayken veya ücra bir dünya coğrafyasındayken bile yazılarımı GSM aracılığıyla gazeteme geçebildim. Turkcell'in "Müşteri hizmetleri" ne her an ulaşabildim ve tüm sorunlarım çözümlendi.
Şimdi Vodafone da Telsim'i satın alarak tüketicinin önüne bir yeni hizmet modeli alternatifi sunacak. Telsim'in Vodafone tarafından satın alınmasını en iyi değerlendiren Turkcell'in Genel Müdürü Muzaffer Akpınar'ın söylediklerini hatırlatayım
- Her şirketinin hesap verebilir hale gelmesi, hem şirkete hem de rekabete önemli katkı yapacaktır. Uluslararası şirketin Türkiye'ye yatırım yapması Türkiye'nin önemli pazar olduğunun kanıtıdır. Diğer sektörlerde olduğu gibi telekom sektöründe de Türkiye'nin de küresel rekabette önemli bir pazar olduğunu görüyoruz. Küresel pazarda safların belli olmasını sağlayacaktır.
Evet... Ben hem Turkcell'e teşekkür ediyorum, hem de Vodafone'un sunacağı yeni hizmetleri heyecanla bekliyorum. Keşke bu rekabet ortamı telli telefonlarda da (Yani Telekom'da) olabilse.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA