Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ OKUR TEMSİLCİSİ - YAVUZ BAYDAR

Dağıtımda kusura bakılsın...

GAZETENİN yarattığı memnuniyet sadece içerikle ilgili olmayabilir. Dağıtım da, kâğıt ve baskı kalitesi de önem taşır.
Okurların şikâyetleri bu açılardan da ciddiye alınmalıdır.
İki okurumuz, dağıtımda sorunlar yaşamış. Istanbul'dan yazan Saadet Uz, bir süredir gazetenin bölgelerine ya çok geç ya da hiç ulaşmamış olmasından fena halde muzdarip. "KozyatağıOyak siteleriBayar caddesiSinan Ercan bölgesi dağıtımında galiba sorun var. Ben gazetemi değiştirmek istemiyorum, ne olur ilgilenin" diye yazıyor.
Halil Murat Bilgiç, Kayseri'de benzer sorunlar yaşamış. "Sabah'la Aktüel'in beraberce 1 YTL karşılığı satılacağı haberi duyuruldu. Ancak pazar sabahı gazeteyi almak için evden çıktığımda haksız rekabete maruz kalacağımı pek bilmiyordum. Kayseri Bozantı caddesinde jandarma lojmanında bulunan kantine gazete veren dağıtım şirketi 'böyle bir şey yok' diyerek dergiden buraya vermemiş. Böyle bir olayla karşılaşmaktan ötürü üzüldüm, çünkü basit bir aç gözlülük olayıyla karşılaştım."
Çetin Kotevoğlu, İstanbul Çamlıca'da oturan bir Sabah okuru. "Genelde" diyor, "gerek ana gazete, gerekse Günaydın eki tam ortadan katlanmamış olarak geliyor. Çok nadiren düzgün katlanıyor. Acaba bu kasten mi yapılmaktadır, yoksa bir teknik yetersizlik mi söz konusudur? Bu kadar önemli mi, derseniz. Evet önemli.."
Okurlarımız, bu konulardaki şikâyetlerinin ciddiye alınacağından emin olsunlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA