Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ OKUR TEMSİLCİSİ - YAVUZ BAYDAR

Sadece üç büyük şehirde

Marmaris'li SABAH okuru Ercan Güneştutar'ın sitemi:
"Gazetemiz The New York Times ekini hafta sonları vermeye başladığında bunu büyük bir reklam kampanyasıyla duyurmuştu. Bu eki okumaktan dolayı biz okurlar da bundan çok memnun olmuştuk. Bir süre önce bu eki Marmaris'te alamamaya başladık. Bunu bütün Türkiye'de de geçerli bir uygulama olduğunu zannederek üzerinde fazla durmadım. Fakat geçen hafta Ankara'da gazetemi alıp da The New York Times ekini görünce şoke oldum. Demek ki gazetemiz bizi bu eki okumaya layık görmüyormuş, dedim kendi kendime. İnanın çok üzüldüm bu duruma. Eki vermeye başlarken yapılan duyuru bombardımanının ekin kalkışı sırasında da olması etik olurdu."
Ek yaklaşık altı aydır sadece İstanbul, Ankara ve İzmir'de dağıtılmakta. Okurlar bu karardan haberdar olmadıkları için hem soru işaretleri ile karşılaşıyorlar, hem de eki başka yerlerde görünce haksızlık duygusuna kapılıyorlar. Okuru ilgilendiren karar ve uygulamalar, şeffaflık adına, okurdan esirgenmemeli.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA