Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Kalite sorgusu

Maçtan önce Daum kampı izleyen habercilerle sohbet ederken, karşılaşmayı seyretmeye gelmeyeceğini, çünkü Köln'ün mevcut teknik direktörünün çok eleştirildiğini, kendisinin adının gazetelerde geçtiğini söyledi. Daum'un bu düşünceli davranışının gerçekliğini Köln takımının direncini ve konsantrasyonunu görünce anladık. Final maçı gibi oynuyor, 10 kişi ile kapanıyor ve hızlı ataklarla hücum planı yapıyorlardı. Buna karşılık Fenerbahçe tempo arttırmak adına bir çözüm üretemedi. Bunu yapamadığı gibi Kazım'ın iki ve Bilica'nın üç net hatasıyla, bir anda beklemediği bir skoru tabelada gördü.

HAZIRLIK DA OLSA UTANÇTIR

Hazırlık etabında böyle maçların sonuçları önemli değil. Sahadakilerin neler yapıp yapmadığına dikkat edilmeli. Fenerbahçe kadrosu amaçlanan oyunu yapmıyor değil, yapamıyor gibi gözüküyor. Defansında Volkan Demirel ile birlikte üç eksiği var. Emresiz orta sahada Selçuk ile Christian ağır çekim oynuyorlar. Yine rakip ceza alanına girmeden maçı bitirdiler. Alex tatilini sürdürüyor, Semih bir şeyler yapmak adına takımdan hiç yardım almıyor. Belli ki antrenman süreci veya bu maçlardaki performansın önemi oyunculara iyi anlatılmamış, ya da hiç uyarı yapılmamış. Hazırlık maçı dahi olsa böyle bir skoru Fenerbahçe'nin adının yanına koydurmak yeterli derecede utanma nedenidir. Köln takımı Fenerbahçe'nin kalitesini net bir şekilde sorguladı.
Bu durumun şimdi olması aslında iyi bir fırsat. Herkesin ayağını denk alıp, kendine gelmesi için önemli bir ders. Stoch dışında kimse akılda kalamıyorsa, bütün takımın kendini sorgulaması gerekir

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA