Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Başkan olmak farklıdır

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Rijkaard'ı gönderdikten sonra, tribünlerin iki kahramanı ile görüştü ve göreve getirmedi. "Onlar kabul etmedi" diyebilirler. Ama sunulan şartlar karşısında hem Fatih Terim'in hem de Hakan Şükür'ün söyleyecek fazla lafı kalmamıştı.
"Gerekirse kulüpte kapıcılık yaparız. Hizmete hazırız" diyenler, şimdi Polat'a laf söyleme ve söyletme hakkını ortadan kaldırdılar. Bir taşla iki kuş. Galatasaray Yönetimi, başlarının üstünde sallanan demokles kılıçlarından kurtuldular. Artık kimse ne Fatih Terim'in ne de Hakan Şükür'ün göreve getirilmesi için baskı ortamı üretebilir.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da Divan Kurulu Toplantısı'nı, Galatasaray derbisi haftasına getirerek benzer hamleyi yaptı. Efsane Başkan Ali Şen kürsüye çıkacağını açıkladığı toplantıya, yeni jenerasyon isimler de sert eleştirilerle hazırlanıyorlardı. Tarih belli oldu, derbi öncesi herkes kılıcını kınına soktu. Ne bütçedeki olmayan denetleme ne Volkan Demirel'in düğünü öncesinde yaşananlar ne de tribünlerden kopanlar konuşulacak.
Ortalık süt liman, iki başkan da rahat...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA