Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Başkanlar için kötü, örnek olur mu?

Alex kırmızıyı gördü, bir maç ceza aldı. Sivas'ta 1O'un yerine kim oynayacaktı... Muhabir arkadaşlar daha devre arasında Sezer'in ismini söylediler. Antrenman performansından çok memnundular. Ama Aykut Hoca'nın bir yorumu vardı aklımızın bir kenarında; "Herkes Alex'e orta saha olarak bakıyor. Ama o forvet. Sahadaki görevi de forvet."
Bu mantıkta baktığınızda; bir forvetiniz yoksa yerine ötekini oynatmanız gerekir. Takımda böyle anılan bir kişi var, Semih Şentürk...
Genel eğilim hocayı da etkilemiş olacak ki, Sezer ile başladı. Sezer Alex'in yerine oynamayı "Alex gibi oynamak" olarak algılayınca işler karıştı. Orta sahaya yaklaşmıyor. Rakibe baskı uygulamıyor. Geriye koşmuyor, ayağına top bekliyor. Bütün bunların üstüne zaten Alex değil. Oynamamaktan şikayetçi genç bir futbolcunun, yakaladığı ilk 11 fırsatını nasıl heba ettiğini gördük. Orta sınıf savunmacılara karşı ezildi, varlık gösteremedi. Aykut Hoca da 'bilinen' performanslar yerine ikinci kez (Beşiktaş maçında da Caner'in yerine Stoch'u almıştı) macerayı tercih etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA