Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Her haber kutsaldır

Yoğun ve keyifli günler yaşıyoruz…
SABAH Ankara'daki değişime yeni bir halka eklemek için tüm ekip arkadaşlarımla birlikte günün geç saatlerine kadar tabir yerinde ise kafa patlatıyoruz. Bu uğraşımız sizlere daha iyi gazete hazırlamak için. İlk gün belirttiğim tüm ilkelere sadık kalarak bunu sayfalarımıza yansıttığımızın altını çizmek istiyorum.

Kente ait hiçbir olayı es geçmiyoruz. Hiçbir değeri yok saymıyoruz. Yaşanmışlıkların üzerini örtmüyoruz. Sabah haber toplantımızda masaya konan tüm haberleri önemsiyor, en iyi şekilde değerlendirmek için kılı kırk yarıyoruz. Hiçbir haberin 'delete' yapılmasına müsaade etmiyoruz. Her haberin tutulacak bir dalı olduğu anlayışı ile özgürlüğüne engel kılmıyoruz. Muhabir arkadaşların Ankara sokak ve caddelerini karış karış arşınladığına tanık olmanın ayrı bir keyfi ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu bağlamda geçen haftaya damgasını vuran özel haberlerimiz ile farkımızı bir kez daha ortaya koyduk. Bunun en yakın tanığı olan sizlerden gelen telefonların, güzel sözlerinizin altında ezilmemek adına Başkent'teki haber koşumuzun her geçen gün artan performansla devem edeceğini ifade etmek istiyorum. Başkent'in asırlık çınarı Ankaragücü ile ilgili başlatmış olduğumuz 'Rüya Nasıl Kabusa Döndü' dosyamız büyük ilgi gördü. Ankaragücü'nün yaşadığı bu süreci akıcı üslubu ve tarihe ışık tutan fotoğrafları ile kaleme alan spor yazarımız Ali Öcal'a huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bir önceki haftadan devam eden Savaş Ay dizimiz kente dair yeni talepleri gündeme getirdi. Pazartesi günü "Ticaretin de Başkentiyiz", salı günü "İlk Zili Vali Yüksel Çaldı", çarşamba günü "Şampiyona Hırsız Şoku", perşembe günü "Okulda Siyaset Velileri Kızdırdı", cuma günü "Sıtkı Alp'ten Bir Okul Daha", cumartesi günü "Sokağa Taşmasın" ve pazar günü "Başkent'e yakışacak" manşetlerimiz haftaya damgasını vuran çalışmalarımız oldu. SABAH Ankara'nın içinde her hafta pazar günleri başlattığımız 'Sabah Ankara Emlak' sayfamız da dün olumlu tepki aldı. Ayrıca sayfalarımızı siz okurlarımıza açtığımız bir diğer çalışmamız olan 'Sizin Gözünüzden Başkent'e gönderdiğiniz birbirinden güzel fotoğraflar için teşekkürler. Yayınlanmasını istediğiniz kente dair fotoğraflarınızı bize ulaştırdığınızda bunlar sayfalarımızda sizin imzanız ile yer alacak. Kenti kucaklayan habercilik anlayışımızın meyvelerini veriyor olması ayrı bir gurur kaynağımız.

SABAH Ankara ailesi olarak biz bu kenti seviyoruz. Bu kentin tüm yaşanmışlıklarını önemsiyoruz. İçinde 'Ankara' geçen her haber bizim için kutsal. Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileklerimle…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA