Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Günlerdir içimiz kıpır kıpır…

Bir heyecan bir heyecan sormayın. Tüm ekip yeni boyut ve tasarım için neler yapabilirizi tartıştık. Yapboz misali beğenmediğimiz sayfaları defalarca yıkıp yeniden yaptık. SABAH'ın Başkent'teki güçlü sesi olmanın verdiği sorumluluk ve ağırlıkla hep en iyiye ulaşmaktı hedef. Bu bağlamda merkezin başlatmış olduğu değişim hamlesinde yerimizi almak için muhabir, foto muhabiri, editörü ve birim müdürleri olmak üzere sayfalara girecek haberlerin en ince ayrıntısına kadar masaya taşıdık. Tüm bu detaycılığımızın altında ki amaç huzura hatasız çıkmaktı. Beğenilmek göreceli bir kavram… Görmek ve bakmak arasında ki fark gibi… Bugün yeni tasarım ve boyutumuz ile önce beğenilmiş olmayı umuyoruz. Her değişim ve dönüşüm sancılı olur. Kendi içinde kırılmalar yaşar. Bizdeki değişimin sancısız olması için azami gayret gösterildi. İşte bu çalışmanın ürünü olarak bugün tüm yayınlarımız gibi SABAH Ankara'da yeni boyutu ve tasarımı ile sizlerle buluştu. Biz çok beğendik, beğenilmiş olmayı umut ediyoruz.

***
Söz bizden açılmışken; farklı habercilik anlayışımız ile SABAH Ankara'daki değişimin sizden gördüğü takdiri paylaşmak istiyorum. Olumlu tepkilerinizden aldığımız moralle her hafta yeni bir heyecan ile hazırlıklarımızı gözden geçiriyoruz. Özel ve insan odaklı haberciliğimizin bize kattığı zenginliğin ortaya koyduğu farkındalığı biliyoruz. Başkent'te her nerede hangi köşede ne yaşanıyorsa biz orada olmaya özen gösteriyoruz. Sizden aldığımız güç ve moral desteği bize bitmek tükenmek bilmeyen bir sinerji oluyor. Tüm yaşanmışlıkları ile Ankara'nın tamamını kucaklıyoruz. Haber başlıklarını atarken; tarafları rencide etmeden, muhatapları hırpalamadan ve aşağılamadan yaşadığımız bu şehre sahip çıkan pencereden bakıyoruz.
***
En çok ödül alan kent olmanın haklı gururunu yaşıyor Ankara… Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in makamında 'Gökçek usulü' kahvemizi yudumluyoruz. Bir elin birkaç parmağı ile başladı uluslararası ödülleri saymaya. İşte o birkaç parmak yetmedi saymak için. Dubai'nin Al Ain şehrinde düzenlenen Liv- Com Uluslararası Yaşanabilir Toplumlar Ödül Yarışması'nda 16 yıldır 4 ödül birden alabilen tek kent olmanın haklı gururunu anlattı Gökçek. Bir ilke imza atarak 60 şehir arasında 4 ödül birden almanın keyfini yaşattı bizede… Projeler bazında kazanılan bu 4 ödülünün anlamlı olduğunu düşünüyorum. Başkent olmanın ağır yükü ve sorumluluğu karşısında hep daha iyi olmayı hedefliyor Gökçek… Yaşamın her alanında nasıl var olduğunu, mücadelelerini dinliyorum birkaç saate sığdırılmış sohbetimizde. Parmak hesabı son 4 ödülle birlikte Başkent'in uluslararası ödül sayısı 32'ye ulaşmış. Ankara'da yaşamanın verdiği gurur ile bize 'tebrik' etmek kalıyor…
Mutlu haftalar…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA