Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Manşetlerin dili olsa...

Ne dünya malında gözüm ne de geleceğe dair kaygılarım var. Yok, çünkü tutunduğum bir dal var. Öyle güçlü bir dal ki, hepimizin sıkı sıkıya sarıldığı dal. İşte hal böyle olunca 'çalışmak da ibadettir' sözü ile hareket ediyorum. Başkent'te 7 ayı geride bıraktım.
Yedi değil yetmiş yıllık Ankaralı gibi yaşanmışlıkları pekiştiriyorum. Dostlukları önemsiyorum. Bu kente dair yaşananlar SABAH Ankara'da özenle yerini alıyor.
Geride bıraktığımız hafta SABAH Ankara'nın manşetine taşınan haberlerine bir göz atalım; Dolmuşçularla ilgili şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Artan bu şikayetler üzerine Ankara Minibüsçüler Odası ile Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın ortaklaşa düzenlediği eğitim programı kapsamında 5 bin 500 şoföre nezaket dersi verildi. Haberi 'Dolmuşçulara nezaket dersi' başlığı ile manşete taşıdık.
Salı günü 'Bomba rekoru' başlığı ile manşetten kullandığımız haberin detayında dudak uçuklatan rakamlar yer aldı. Ankara polisi Başkent'te günde ortalama 10 şüpheli paket patlatıyor. Bu istatistiki verilere bakıldığında Başkent polisinin ne denli titiz bir çalışma yürüttüğünü görüyoruz. Söz Başkent polisinden açılmışken Polis Haftası nedeniyle Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay başta olmak üzere tüm emniyet çalışanlarına tebrik ve teşekkürlerimizi iletelim.
Çarşamba günleri hummalı çalışmanın güzel ürünü olan SABAH Ankara ve SABAH Anadolu ortak yayımlanıyor... Haliyle manşetler de güne özel ve bölgesel oluyor. Zengin kültürüyle birbirinden renkli ve coşkulu festivallere ev sahipliği yapan Anadolu, bahar ile birlikte binlerce katılımcıyı konuk ediyor. SABAH Ankara'nın ulaştığı 10 ili kapsayan bu özel çalışmamız "Anadolu'da festival zamanı" başlığı ile manşette yerini aldı. Perşembe günü yine özel bir haberimiz olan 'İşyeri gökyüzü' büyük ilgi gördü. Cuma gününe gelindiğinde "70'lik dede dehşet saçtı" manşetimiz yine farklı haberciliğimizin öne çıkanı oldu.
Cumartesi ise Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, toplu iş sözleşmesinde çalışanlarına dönük uygulamaya koyduğu her çocuğa teşvik maddesi ile gündeme geldi. "Başkan'dan çocuk teşviki" manşeti SABAH Ankara'nın özel logolu çalışması oldu.
Haftanın son günü 'Altındağ evimiz' manşeti ile Başkent'in parlayan yıldızı Altındağ ve onun başarılı belediye başkanı Veysel Tiryaki'yi kürsüye taşıdık. Örnek alınan yüzlerce projeye imza atan başkan Veysel Tiryaki, partisinin yerel yönetimler başkanlığı tarafından da ödüllendirilmişti. Başkentimizin bu başarılı belediyesini biz de alkışlıyoruz…

***
Ne de çabuk geçiyor günler… Aylarca hazırlığını yaptığımız SABAH Anadolu, 4'üncü sayısını geride bıraktı. SABAH Ankara Reklam Koordinatörlüğümüz her zaman olduğu gibi yine başarılı bir işe imza attı. SABAH Mobilya Ekimiz için Bölge Reklam Koordinatörümüz Umut Erel ve ekibine teşekkür ediyorum.
Öyleyse bize noktayı koymak kalıyor. Mutlu, umutlu, sağlıklı bir hafta olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA