Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERSİN RAMOĞLU (GÜNEY)

Feto-PKK işbirliğini Öcalan itiraf etti

Düzenbaz! İftiracı! Yalancı! Kumpasçı! Ömür hırsızı! Yatak odalarını dikizleyen röntgenci sapık! Vatan haini, casus! Lanet olsun sana! Yıllardır insanları kandırdın! Her şeylerini çaldın! Reis'e de çirkin bir tezgâh kurdun.Montaj kasetlerle iftiralar attın. 17 Aralık darbe girişimi öncesi Erdoğan ve ailesi ile Başbakan Davutoğlu'nun kuryelerle yolculuk ettiğine ilişkin sahte seyahat listeleri oluşturdun! 17 Aralık dosyasında, sözde kuryelere yurda giriş-çıkış kayıtları tutturdun. Yani sahte listelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi ile Başbakan Davutoğlu'nun isimlerine de yer vermişsin lan! "Paraları çuvalla kaçırdılar" demek için mi? Uyduruk listende varlar. Ama aynı saatteki havaalanı kamera kayıtlarında yoklar. Niye? Hepsine görünmezlik hapı mı içirdin! Foyan meydana çıktı işte.

***

Feto hem kumpas kurmakta hem de hainlikte usta... Hainin kralı bunlar. Hem de şeddelisinden! Öyle sinsice işler yaptılar ki, Öyle yuvalar yıktılar ki, Öyle canlar yaktılar ki, Öyle kumpaslar kurdular ki, Bu tezgaha can mı dayanır? Fokur fokur kaynayan cehennem kazanından kurtulamazlar! Oyun yeni ortaya çıkıyor. FETÖ ile PKK işbirliği meğer Abdullah Öcalan'a ait bir projeymiş. Ekrem Dumanlı'nın gizlice Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'la buluşması sıradan bir iş değilmiş yani. Plan eskiden yapılmış.

***

18 Mart 2013 tarihli İmralı görüşme tutanaklarında HDP'li Sırrı Süreyya Önder, Apo'ya Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Dumanlı, Sırrı Süreyya aracılığıyla İmralı'ya Feto'nun mesajını iletmiş. İhanete bakın. Abdullah Öcalan ise PKK'nın Gülen ile ilgili açıklamalarına dikkat etmesini istiyor. Gülen'e arka çıkıyor. İşte o diyalogdan bir bölüm: S. Demirtaş: Önceki görüşmede aktarımlarınız yanlış anlaşıldı; Cemaat'e düşmanlık ve karşıtlık gibi yorumlandı. Gelmeden önce Sırrı Süreyya bazı temsilcilerle görüştü. Onlar da bunu tam anlayamadıklarını, tedirgin olduklarını söylemiş. S. S. Önder: Evet, Ekrem Dumanlı'yla görüştüm. Bahoz Erdal'ın Cemaat'e yönelik sert açıklamaları üzerine kaygılandıklarını, AKP ile anlaşıp kendilerini yok edeceklerini düşündüğünü söyledi. Öcalan bu sırada daha önce Ortadoğu için Cemaat'le ittifak yaptıklarını söylüyor ve Gülen'i en iyi anlayacak kişinin de kendisi olduğunu belirtiyor.

***

Gelelim Erdoğan'ın ABD'ye gitmeden önce paralel medyada yürütülen algı çalışmalarına. Hani Obama, Erdoğan ile görüşmeyecekti? Hani lan!..
Can zibidisinin, yalanı bir gün bile sürmüyor artık. ABD'de Erdoğan'a muhteşem bir karşılama yapıldı. Ne şişmişlerdir şimdi! Twitter bile yıkıldı. Erdoğan'ın gördüğü ilgiye Twitter ancak iki saat dayanabildi. Erdoğan'ı sansürlediler. Resmen çıldırdılar… #WeLoveErdogan hashtagi hemen kaldırıldı? Niye lan! Sen bilirsin Can Dündar bize de söylesene…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA