Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Günler su gibi akıyor

Günler,daha doğrusu hayat su gibi akıp geçiyor. Habercilerin gündemi de öyle. Ülkemizde dolayısı ile bölgemizde gündem o kadar hızlı değişiyor ki yakalayabilmek için sıkı bir koşucu olmak gerekiyor. Biz de hayatın ve haberlerin bu hızlı akışına var gücümüzle ayak uydurmaya çalışıyor ve sizleri olan bitenden haberdar etmeye çalışıyoruz. Geçen haftaki koşuşturmada karşınıza hangi haberlerle çıktığımıza şöyle bir bakacak olursak...
Haftaya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencilerinin hazırladığı harika bir projenin haberi ile başladık. 'El ver Antalya gülsün çocuklar' başlığı ile sunduğumuz haber ile Antalyalıları hastanede uzun süreli tedavi gören çocukların istekleri yerine getirecek projeye destek olmaya çağırdık.
Salı günü ise manşetimizde, 'Mecliste kokulu ruhsat arbedesi' haberi vardı. Muratpasa Belediye Meclisi'nde Ak Partili Cihan Bulut ve Abdullah Isıkhan'ın "Ruhsatlarda kötü kokular var" iddiasının Belediye Başkanı Evcilmen ile aralarında kavga çıkmasına neden olduğunu ve bu gergin oturumda 'yolsuzluk' tartışması yaşandığını duyurduk.
Çarşamba günü Antalyalı sürücüleri çileden çıkaran akıllı sinyalizasyon sistemi gündeydi. 'Akıllı sistemi aptal ettiler' başlığıyla verdiğimiz haberde Antalya'da yoğunluğa göre geçiş hakkı veren akıllı sinyalizasyon sisteminin çalışmadığını ve dakikalarca bekleyen sürücülerin isyan ettiğini işledik.
Perşembe'ye geldiğimizde yine Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin içinde bulunduğu ödeme güçlüğünden kaynaklanan bir haber yer aldı sayfalarımızda. 'Büyükşehir'den icralık ikram' başlıklı haberin konusu Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, taziye ikramı olarak cenaze evlerinde dağıttığı pidelerin parasını ödemeyince davalık olması ve firmanın parasını icra yoluyla alabildiğiydi.
Cuma günü ise müjdeli bir haberi paylaştık siz okurlarımızla, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel'in, Gazipaşa- Ankara arasında tarifeli seferlerin 2 Ocak'tan itibaren başlayacağını müjdelemesini 'Gazipaşa-Ankara Ocak'ta başlıyor' başlığıyla sunduk.
Cumartesi gününün konusu geçen yıldan bu yana süren bir soruna hala el atılmadığını gösteriyordu. 'Bu çocuklara yazık değil mi' başlığıyla işlediğimiz haberimizde Konyaaltı'daki Denizcilik Lisesi öğrencilerinin Belediye'nin çözüm üretmediği yolda çamur deryasında sıkıntı çekmesini bir kez daha işledik.
Aynı bölgede görevli polislerin de sıkıntı çektiği de yer aldı haberimizde.
Pazar ise Pandora'nın Kutusu'ndan çıkan bir kulis haber gündeme bomba gibi düştü. 'Baykal'a adaylık teklifi' başlıklı bu kulis haberimizde CHP'nin Antalya adaylığını Deniz Baykal'a teklif ettiği ve Baykal'ın bu teklifi sert şekilde reddettiği iddialarına yer verdik. Bu iddialar, üst başlığımızda da verdiğimiz gibi Antalya'da çok konuşulacak.
Çok hareketli geçecek bir haftaya daha başlıyoruz. Önümüzdeki haftasonu ise Antalya'nın ağır bir misafiri olacak ve siyaset arenasında taşlar biraz daha yerine oturacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonunu çeşitli açılışlarla geçireceği Antalya'da partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayacak.
Açıklanacak ismi tüm Antalya gibi biz de merakla bekliyoruz.
Hepinize iyi haftalar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA