Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Suçlu Daum!

Belki de F.Bahçe'yi eleştirirken, Daum'u suçlu bulduğum birinci maç bu olacak. Düşünün bir kere, Old Trafford'ta Manchester United gibi bir takıma iki gol atıyorsunuz, bir o kadar da kaçırıyorsunuz ama yarım düzeni gol yiyip, İstanbul'a dönüyorsunuz. Daum'a ilk sorum... O aylardır oynamayan Fatih bu maçta hangi amaçla oynadı? Neyi kesecekti, kimi kesecekti, takımda görevi neydi? Daha 5. dakikada bitiverdi aslında. O Fatih topu kaptırdı, Manchester da Giggs ile güle oynaya golü buldu. Madem Fatih'i bu maçta kilit adam olarak görevlendirecektin lig maçlarında bir kere olsun niye oynatmadın be adam? Kabahat Fatih'te değil, Fatih'i oynatmayıp oynatmayıp sonra Manchester cehenneminde kurtlara yem yapan, daha takımın 7. dakikada bitmesine neden olan Sir!!!! Christoph Daum'dur.
Gelelim Luciano'ya. Nerede defans derinliği? Yenen gollerin bir çoğu kademe ve ofsayt hatasından kaynaklandı. Bir de bu yetmiyormuş gibi Luciano Türkiye'den alışmış, van Nistelrooy'un beline sarıldı. Güya kafaya çıkacak ya. Hakem de Rooney'nin sevdiği noktadan frikiği verdi. Bu gol de çok kritikti. Çünkü bu dakikalarda F.Bahçe iyi oynamaya başlamış, iki de gol bulmuştu. Ama takımın direnci yine kırılıverdi. Sözün kısası F.Bahçe defans yapmayı bilmiyor. Aylardır oynamayan Rooney zaten yıldızdı, Manchester'daki ilk maçında da yıldız kere yıldız oldu. Ama Rooney'i dün gece yıldız yapan kendisi değil, F.Bahçe defansının aczidir.

Hakem maça yakışmadı

İkinci devre ne güzel başlamıştı. 3-1 olmuş, F.Bahçe acaba mı dedirtirken akıl almaz hatalar Fener'in Manchester'ı yakalayabileceği anlarda maçı Fener'in aleyhine kopartıverdi. Ama
F.Bahçe için herşey bitmedi. Görünen o ki, S.Prag dünkü maçla devre dışında kaldı. Artık yarış, Fener ile birlikte Manchester ve Lyon arasında. Ama dün geceki defans hataları tekrarlanırsa, inanın bana Prag maçı dahil olmak üzere F.Bahçe her deplasman maçında en az 5'lik olur.
Dün gece Old Trafford'da böyle bir maça yakışmayan bir hakem vardı. Belçikalı hakem neye faul çaldığını, neye çalmadığını, hangi harekete sarı kart vermesi gerektiğini, hangisine vermemesi gerektiğini kesinlikle bilmiyor. Bir daha böylesine önemli maçlarda zor görürüz kendisini.
F.Bahçe moralini bozmamalı. Dün geceki bir iş kazasıydı. Üstelik, Daum'un neden olduğu bir iş kazası. Bu maçtan çıkartılacak dersler var. Umarız başta Daum ve oyuncular bu dersleri önümüzdeki karşılaşmalar için çıkarırlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA