Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Lig bitti yapı paydos

Pazar gecesi Kanal D'deki 3. Devre'de çok samimi düşüncemi söyledim. "Lig bitti. Fenerbahçe şampiyon" diye. Ve Reha Muhtar önceki akşam Futbol Ateşi'nde bunu yorumcularıyla saatlerce tartıştı.
Herkes öküz altında buzağı arıyor. Söylenen ifade basit bir analiz sonucu ortaya konmuş iddiadır. Fenerbahçe en yakın rakibini 5 puan geçmiş, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor derbilerini Kadıköy'de oynayacak. Ayrıca Gençlerbirliği ve Gaziantep gibi ligin güçlü ekiplerini de evinde ağırlayacak. Üstelik çok iyi oynamasalar da kadrolarında sonucu her an değiştirecek önemli yıldızlar barındırıyorlar.
Tüm istatistikler, bu tabloda ibrenin çok büyük oranda Fenerbahçe'ye yönelik olduğunu gösteriyor. Ama şampiyonluk şansı bazı yorumcuların belirttiği gibi "Yüzde 50-50 ya da F.Bahçe yüzde 51 avantajlı" diyemeyiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA