Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Bir Blatter'e ihtiyacımız var

Bir tarafta Blatter, ülkesi için her şeyi yapabilen, yapabilecek olan bir İsviçre milliyetçisi. Diğer tarafta ülkesi için hiç bir şey yapamayan her şeyi sineye çeken, bıyıklı İsviçreliler.
Siz giderken Blatter üç defa geliyordu.
Siz zıplayayım derken Blatter feleğin çemberinden dümbelek çalarak geçmişti. Artık bu ülkenin de bir Blatter'e ihtiyacı var. Ülkesi için her şeyi yapabilecek her türlü ketenpereyi önceden hissedebilecek. 70 milyonun mutluluğu için her türlü menfaatinden vazgeçecek Blatter'lerle ihtiyacımız var.
7 milyonluk İsviçre, çıkartıyor da biz çıkartamayacak mıyız? Ama şunu biliyorum ki bu bu Federasyon'la gitmeyecek. Hakkımızı kollayamadılar. Bizi bitirmelerine ses çıkartamadılar. Sadece sustular. Abuk subuk demeçler verdiler. İş işten geçti, atı alan Zürih'i geçti. Ama bizimkiler neyin ne olduğunu hala fark edemediler. Bıyıklı İsviçreli olmak güzel de bizim uluslararası itibarımız, bizim Almanya rüyamız ne olacak?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA