Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Beşiktaş'ın Gökhan Zan çelişkisi

Galatasaray Gökhan Zan'ı bonservis ücreti ödemeden Beşiktaş'tan kaptı. Başta Yıldırım Demirören ve diğer idareciler "Gökhan Zan Galatasaray'a hayırlı olsun" demekle yetindiler. Kulislerdeki iddia şu:
Beşiktaş Gökhan Zan'ın opsiyonlu mukavelesini uzatmayı unuttu ve futbolcu boşa çıktı.
Beşiktaş bu dedikoduyu yalanlıyor; "Biz anlaşmadık, Gökhan da nereye giderse gitsin"deyiveriyor. Ortada ciddi bir çelişki var.
Eğer opsiyonu unuttular ve Gökhan bedelsiz boşa çıkmışsa bu affedilmeyecek bir yönetim hatasıdır. Veya Gökhan Beşiktaş için çok önemli bir oyuncu değilse bunun adı büyük bir futbol cehaletidir. Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz; Gökhan sakat olmadığı sürece Milli Takım'ın değişmez stoperidir.
Üstelik Beşiktaş'ın ciddi anlamda yabancı oyuncu fazlalığı var. Tello, Holosko, Bobo(eğer kalırsa) , Delgado, Fink ve Ernst. Bunlar banko oynaması gereken, oynayan ve oynayabilecek oyuncular. Bu 6 yabancı oyuncu demek. Ayrıca Sivok ve Zapo var, etti sekiz. Bunlardan hangisini keseceksin?
Gökhan gibi sağlıklı olduğunda önemli katkıda bulunabilen bir milli defans oyuncusunu bedelsiz bırakmanın hangi mantığı olabilir?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA