Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

MHK'ye güvenmiyorum

Geride bıraktığımız dönemde Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) hatalarını bir bir sıralamıştık. Ama artık onlara inanmıyorum. Çünkü birazdan bir soru soracağım ve maalesef Oğuz Sarvan ve ekibi bana bu sorunu cevabını veremeyecek.
Cumartesi gecesi Beşiktaş-Antalya maçını Özgür Yankaya yönetti ve son dakikalarda Necati'ye yapılan penaltıyı veremedi. Penaltı önemli değil. Her maçta hakem hatası olabilir. Ama düşündürücü olan farklı bir şey var.
Aynı Özgür Yankaya şimdiye kadar Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın hiçbir Süper Lig maçında düdük çalmamışken, Beşiktaş'ın 3 tane maçını yönetmesini bana iyi niyetle açıklayamazsınız.
Eğer MHK "Pardon biz gözden kaçırdık" derse, ben de onlara "Bu kaçıncı gözden kaçırışınız?" sorusunu sorarım. Yok eğer derlerse ki, "Biz böyle karar verdik", o zaman kendilerine yine sorarım: "Hani siz değil miydiniz karar veren? Bir hakem bir takımın iç saha maçında görev yapmışsa, dış sahada bir maçını yönetmeden tekrar aynı takımın maçını yönetemez" diye. ÖZGÜR

YANKAYA REZALETİ
Madem iç saha-dış sahayı bile atamalarda göz önüne alıyorsunuz, peki Özgür Yankaya rezaletine niye imza atıyorsunuz?
Bana bunun hesabını vermek zorunda değilsiniz. Ama aynaya bakın, bakalım suratlarınızda ne görüyorsunuz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA