Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Eski Bursa'yı arıyoruz

Eski Bursaspor'u çok arıyoruz. Olumsuz yönde çok şey değişmiş. Aslında bu değişim haftalardır gözleniyordu. Geçen yılın şampiyonu Bursaspor'a baktığımızda en önemli yönleri takım oluşlarıydı. Takım savunmaları da Türkiye'nin en iyisiydi. Ama Bursa artık takım oyununu oynayamıyor, üstelik kontrataklarda inanılmaz pozisyonlar veriyor.
Düne baktığımızda; Karabük gibi çok zor bir deplasmanda ilk golü Bursaspor buldu. Üstelik Miller'ın attığı gol, 20 yılda bir olur. Kornerden top, gol çizgisinin 1.5-2 metre önündeki Miller'a geliyor. O da ayağının üstüyle geriye aşırtıp gol yapıyor. Miller'ın vuruş tekniğini mi yoksa Karabükspor'un ona o topu vurdurması mı tartışılmalı bilemiyoruz. Belki de her ikisi de...
Ne olduysa bu golden sonra oldu. Bursa iki top yapamadı, kaptırdıkları toplarla da Karabük'e bol bol pozisyon verdi. Savunma dökülüyor, markaj hataları üst seviyede. İşte bunlardan birinde de Karabük beraberliği buluverdi.

ARTIK İKİNCİLİK BİLE ZOR
Bursaspor, beraberlik golünden sonra devre arasına kadar toparlandı. Pozisyonlar da buldu ama iş işten belki de beraberlik golünden sonra geçmişti.
Maça bakıyoruz... Ozan, Mustafa ve Batalla dışında sorumluluk alabilecek oyuncu yok. Miller iyi futbolcu ama topu taşıma özelliği bulunmuyor. Geçen yıl Sercan ve Volkan bunları yapardı. Ergiç çok formsuz. Ali Tandoğan takımı ileriye taşıyamıyor.
İkinci devre ise tam bir kör dövüşüydü. Doldur boşaltlarla bir yere varmak mümkün değil.
Bursaspor için bu sene şampiyonluk, hatta ikincilik bile güç. Sadece puan farkından değil performanslarından ötürü bu fikirdeyiz.
Hakem Cüneyt Çakır öyle bir karizma yaptı ki bu tür maçlarda yanlış da çalsa doğru da çalsa kimse dönüp bakmıyor bile. Aslında dönüp de bakılacak fazla da yanlış düdüğü yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA