Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Odyakmaz ilk mesajı gönderdi

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın bazı açıklamaları sizin de yer aldığınız Beyaz TV'deki "Ve Gol" programında yayınlandı. Sonra aynı programa avukatı Kemal Kapulluoğlu katıldı. Müvekkilinin böyle ifadeler kullanmadığını söyledi. Bu tablo hakkında yorumunuz nedir?
MECNUN Odyakmaz yaklaşık beş aydır cezaevinde. Şimdiye kadar basına hiç konuşmadı. Ne söylediyse polise ya da savcıya söyledi. Ama bayram değil, seyran değil birden birkaç gazeteciye Fenerbahçe maçından önce ciddi Fenerbahçeliler'den şike teklifi aldığını ama refüze ettiğini dile getiriverdi. Hatta daha da ileri gidip Trabzonspor'un Sivassporlu (şu an Eskişehirspor forması giyiyor) Mehmet Yıldız'a teşvik primi vermek istediğini de söyleyiverdi. Peki Mecnun Odyakmaz bunları gazetecilere söylemek için niye 5 ay bekledi? Çünkü ihalenin yavaş yavaş kendisinde ve birkaç arkadaşında kalacağını hissediverdi. Yeni şike yasası mecliste görüşülmeye başlandığında Odyakmaz düşündü ki; başta Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve birçoğu bu işten sıyıracaklar ama başta kendisi ve birkaç zanlı daha çete suçundan içeride kalacak. Bunu hisseden Mecnun Odyakmaz da "Kendinizi kurtarıp beni yakarsanız, ben de herkesi yakarım"ın ilk mesajını verdi.
Ya avukatının sözleri?
MECNUN Odyakmaz'ın ifadelerini avukatı her ne kadar doğrulamasa da ben bunun tamamıyla bir taktik olduğunu düşünüyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA