Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Ortaklık' bitti!

Sosyetenin favori adresi 'Mori Sushi'nin sahiplerinden Emre Muratoğlu'nun, iş ortağı Ari Duek'le ilişkiye girdiği için karısı İrem Tuncalı'dan boşandığı iddia ediliyor

Sosyetenin favori adreslerinden olan ünlü sushi'ci "Mori" nin ortağı Emre Muratoğlu, geçen hafta beş yıllık eşi İrem Tuncalı'dan apar topar tek celsede boşandı. Haziran ortasında mekânlarının Ortaköy'de yazlık şubelerini açan; önceki hafta evlerinin bahçesinde dostlarına barbekü partisi veren ve çok mutlu gözüken çiftin bir hafta içinde apar topar boşanması, sosyeteyi şoke etti.

MESAJLARI GÖRDÜ!
Şimdilerde bu şok boşanma ile ilgili sosyete çevrelerinde kulaktan kulağa inanılmaz bir dedikodu konuşuluyor. Söylenenlere göre Emre Muratoğlu, eşi İrem Hanım'ın cep telefonunda ortağı Ari Duek'in attığı aşk mesajlarını yakalamış. Eşini ve ortağını görüşmek için bir araya getiren Muratoğlu ikisini de sıkıştırınca, İrem Hanım ile Ari Bey aşklarını itiraf etmiş. Bunun ardından ünlü boşanma avukatı Yağız Dağlı'ya vekalet veren Emre Bey ile eşi İrem Hanım, dört gün içinde tek celsede boşanmış. Muratoğlu çifti, geçtiğimiz yıl mikroenjeksiyon yöntemiyle üçüz bebek sahibi olmuşlardı. Mahkeme üçüzlerin velayetini baba Emre Muratoğlu'na vermiş. Aynı zamanda Reebook'un Türkiye temsilcisi olan Emre Bey ile inşaat işiyle uğraşan Ari Duek'in Mori'deki ortaklarının da önümüzdeki günlerde resmen biteceği konuşuluyor. Herkesin en çok merak ettiği konu ise, eşi Stella Hanım'dan çok çekinen Eri Bey'in, bu durumu nasıl açıklayacağı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA