Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞAK DİZER FRANSEZ

İçinizde neler değişiyor?

Artık erkekler çizgili pijamalarla dolaşmıyor evde. Bisiklet yaka tişörtler, bağımsız alt ve üstlerle iç giyim ürünleri evde yeni bir moda yaratıyor

İç Giyim, ev ve yatak kıyafetleri erkekler için ihtiyaçtan ortaya çıkıp, şimdi özel tanıtım kampanyalarıyla desteklenen bir pazar halini aldı. Geçen sezon, Emporio Armani'nin iç çamaşırı reklam çekimlerini David ve Victoria Beckham'ın başrollerinde, fotoğrafçılar Mert&Marcus ile gerçekleştirmesi, Calvin Klein'ın iç giyim reklam kampanyasında ise Eva Mendez ile İrlandalı model Jamie Dornan'ı birlikte kullanması, D&G'nın İtalyan yüzücülerle gerçekleştirdiği çok çekici reklam kampanyalarını hatırlayın.

KOMBİN SİZE AİT
İç giyim yanında birçok erkek markası, koleksiyonlarında ev rahatlığı için ayrı bir koleksiyona da yer veriyor. Artık şehirli erkek ne yapmıyor? Çizgili pijamalarla evde dolaşmıyor. Hatta yatağa dahi girmiyor. Artık iç giyim dışında 'homewear' ya da 'lounge wear' adı altında özel koleksiyonlar yapılıyor. Neler mi var bu koleksiyonlarda? Pijama yerine bağımsız alt ve üstler, sabahlık, beli ipli rahat pantolonlar, atlet, yumuşak terlikler, rahat tişörtler, boxer, kısauzun kollu, bisiklet yaka, V yaka tişörtler ve korseli penyeler. Yani kombinleri tamamen size ait olabilecek, takım satılmayan tek parçalar bunlar. İpek ya da likralı, viskonlu ve organik kotonlardan yapılan, yumuşak ve pastel renklerde basic ürünler var bu koleksiyonlarda. Gelin sizinle kısa bir alışverişe çıkalım ve ne, nerede, nasıl, bir göz atalım. Bu aralar 'slip' model ve mayo tekrar moda oldu. Türkiye'de çok satılan ve tüm markaların hazırladığı vücuda yapışan, likralı kotondan, dar kısa modeller bunlar. Dünyada en çok satan ise 'boxer' modeller. Terletmeyen, teknik kumaşlardan dokunan, yumuşak likralı kumaşlardan olanlar, yeni çıkanlar. Melanj gri, beyaz, siyah, klasik ama seksi koton iç çamaşırlarınız için DKNY, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, M&S; biraz daha renkli koleksiyonlar için Ted Baker, Paul Smith, Diesel, GStar, Levi's; lounge wear alternatifleri için Massimo Dutti, Zara, D&G, Gianfranco Ferre'ye bir göz atın. Boyner'e de uğrarsanız renkli T-box ve Blackspade markalarıyla diğer erkek markalarının iç çamaşır koleksiyonlarına kolayca ulaşabilirsiniz. İsterseniz kendi 'lounge wear' yani rahat, ev kıyafetlerinizi yaratabilirsiniz. Marks&Spencer'ın yeni ürünü olan, korseli tişörtlerinden alabilir, Twigy'nin sadece erkekler için tasarladığı parmak arası terliklerle, Mendos mağazalarından alabileceğiniz şık, ipek sabahlıklarla, H&M, Zara ve Zara Home'un beli ipli ev pantolonlarıyla, pazar sabahları ev kombinleri yapabilirsiniz. Bir hatırlatma: Bol, hafif uzunca olan koton boxerları yatak kıyafeti olarak kullanabilirsiniz. Koton değil de ipek olanları tercih ederseniz, buruşmayacaktır da. Fakat bu boxerlar pantolonlarınız içinde potluk yapabilir ve hoş durmaz. Likralı, terletmeyen kısa ve dar boxerları her türlü kumaş pantolonla rahatlıkla giyebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA