Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞAK DİZER FRANSEZ

Erkekler sevgililerine ne alsın?

Yine 14 Şubat'a geleneksel 'sevgiliye hediye' günlerine az kaldı. Geçen yılki 14 Şubat yazımı kadınlara kılavuz olması için kaleme almıştım. Bu sene de erkeklerin derdine derman olmak istiyorum. Kadına alınacak hediyenin seçeneği çoktur ve karar vermek erkekler için işkenceye dönüşebilir. Aslında 'hediye bahane, sevgiyi göstermek şahane olmalı,' diyor ve sizi mahcup etmeyecek ama 'çok fazla' da kaçmayacak hediye alternatiflerini yazıyorum. Sevginizi göstermek için iyi bir hediye almak istiyorsanız, sevgilinizin karakterini iyi gözlemleyin.

Şımartan hediyeler: Şehirden uzak hafta sonu kaçamağı veya romantik yemekler gibi sürprizlerin yanı sıra hemen tüm kadınların hoşuna giden bazı hediyeler vardır. Bunlar fazla gösterişli olabilir ama şımartır da. Örneğin Agent Provocateur'den iç çamaşırı, Jo Malone vücut yağı, duj jeli ve parfüm seti, Mendos'tan ipek sabahlık, Tiffany&Co'dan zarif bir kolye ya da Hermes'ten bileklik alabilirsiniz. Bu tip hediyelerde paket çok önemlidir. Kaliteli bir paket gerekir. Ayrıca masaj ve spa seansı da şımartan hediyelerdendir.

'Garanticiler' için: Çok uğraşmak ve dolaşmak, çok düşünmek istemiyor ama elim de boş gitmeyeyim diyorsanız, yüzünüzü kara çıkarmayacak, 'garanti' hediyeler vardır. Örneğin, DKNY Jeans'ten cüzdan, CK Jeans'ten modern aksesuarlar, Swatch saat, Massimo Dutti deri eldiven, Prada anahtarlık, Tommy Hilfiger çantalar, Diesel gözlük gibi hediyeler, her yaşa ve her karaktere hitap edecektir. Sevgilinizin ihtiyacı olduğunu bildiğiniz şeylere yönelirseniz de kendinizi 'garantiye' almış olursunuz.

Romantik kız arkadaşları olanlar:
Renkler yumuşak, pastel ve pudra tonlarında, kumaşlar ipekli ya da kaşmirli olmalı. Desenlerde çiçek, kelebek ve masalsı olanları tercih edin. Örneğin Hermes battaniye, Habitat'tan çiçek desenli yastıklar, Yargıcı veya Burberry fularlar, D&G'den elbiseler, Miu Miu ayakkabı ve Narciso Rodriguez parfüm gibi... Paket de önemlidir!

Moda tutkunu sevgililere:
Moda sevgisi eşittir ayakkabı sevgisi. Marka ve tasarımcılar önemlidir. Yeni moda trendlerini çoktan ezberlediği için de sevgiliniz ile bilgi yarışına girmeden, yardım alın. Bir kadın arkadaşına sorun mesala. Sizin sevdiğiniz marka ve tasarımcılar, onda şok etkisi yapabilir. Ne olur ne olmaz, değiştirme kartını unutmayın. Beymen, Brandroom, V2K Designers, Blender, Harvey Nichols, Boyner ve YKM mağazalarında değiştirmeyi kolaylıkla yapacak ve kendine hemen alternatif bir hediye bulabilecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA