Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT DİDİN

Her şey Galatasaray'ın elinde

Göbek bağı ile devam edelim... Pire'deki maçta ise makas da, tüm operasyon aletleri de Oktay ve arkadaşlarının elinde... Onlar için Pire asla extra heyecan yaratacak, farklı zorlukta bir maç olmayacak. Çünkü onlar elemeleri geçtikleri Litvanya'dan bu yana her biri onların finali olan, onlarca FİNAL oynadılar. Ve pek çoğundan da alınlarının akı ile ayrıldılar. Olympiakos tabii ki mücadeleci, Ivkovic'in gençliklerini disiplin ile maksimum sertliğe ulaştırdığı bir ekip...
Ama sadece tek bir saha içi beyni, yaratıcısı, lideri ile... O artıları sadece Spanoulis'in elinden, ruhundan almaları, Cimbom'u öncelikli olarak tek hedefe onu durdurmaya, bozmaya yöneltecek... Oyunun tümünün yaratıcılığında ben Galatasaray Medical Park'ı ben çok daha ileride ve şanslı görüyorum..
Ben Oktay'ın basketbol zekasına, kurgularına, o güne özel hazırlıklarına ve çok değerli bir galibiyetten beş maç kazanmış kadar enerji depolayan Fenerbahçe Ülker'in kalitesine inanıyorum. Her ikisi de ekstra sakinlik, ekstra inanmışlık ile, değeri tartılamayacak iki altın galibiyet ile dönebilirler.
Çok çok zor...Ama çok da mümkün...
Her ikisi de maçlarını defalarca kafalarında oynayacaklar her gün. Uygulama için, şans perisinin ay yıldızlı giysilerle sahada olması ibreyi bize çevirecektir. Ne kadar inanç, o kadar şans... Bol şanslar...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA