Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Abdi İpekçi'de miyim, anlamadım!

Maça gittim. Ali Sami Yen'de miyim, Abdi İpekçi'de miyim; anlamadım 25 dakika. Futbolun hiç doğrusu olmadan 5 gol oldu. Bireysel hatası var, takım hatası var.
İki tane örnek vereyim: Birincisi; 1-0 Kasımpaşa galip; Fenerbahçe korner kullanıyor. Ersen Martin anlamsız bir smaç yapıyor. Penaltı, Fenerbahçe beraberliği sağlıyor.
İkincisi; Fenerbahçe maçı 3- 1'e getiriyor. Kasımpaşa santra yapıyor. Doğal olarak, Fenerbahçe 11 kişiyle kendi yarı alanında ve gol yiyor. Garip! Hem de çok garip!
İlk yarı bittikten sonra iki takımın da, hocaları ve futbolcuları "Biz ne yapıyoruz?" diyor. Son 10 dakika dışında daha takım gibi oynuyorlar.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçının 11'i ile başladı. Defansta görev verdiği dört futbolcunun tamamı kötü oynarken, sol stoper ve sol beki çıkararak önemli bir hamle yaptı. En azından kenardan ve göbekten tehlikeleri önlemek adına...
Maçın iyi ve etkili oyuncularından Dia, hücumda çok önemli katkılar yapıyor ancak takım savunmasında tipik kanat oyuncusu gibi kalarak, içeriye hiç girmeyerek, orta sahaya yardımcı olmuyor.
Alex de dönmediği zaman rakip kim olursa olsun rahat rahat Fenerbahçe ceza sahasına kadar geliyor.
Mehmet Topuz ise o bölgede oynamasını biliyor, ne var ki fiziki bir yorgunluğu var.

MUHTEŞEM EMRE
İlk 25 dakika muhteşem bir Emre Belözoğlu izledim. Hem maça asılması hem de hücumları ile... Hak ettiği şekilde, nefis bir gol attı. Zaten moralsiz başlayan Fenerbahçe takımını oyunda tuttu ve skoru 3-1'e getirdi. Daha sonraki dakikalarda da kötü değildi. Ama ilk 25 dakikadaki performansı ile Fenerbahçe'nin ilk golü yediği maçı kazanmasını sağladı.
Kasımpaşa, skorborda bakmadan açık oynayan bir takım. Ama Yılmaz Hoca'nın muhakkak takım savunmasını da geliştirmesi lazım artık. Hakem Mustafa Abitoğlu temiz bir maç yönetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA