Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Rapor: Taciz yapılmıştır

Milli halterciler Aylin Daşdelen ve Şule Şahbaz'ın iddialarını incelemeye alan GSGM Teftiş Kurulu'nun hazırladığı raporda, antrenör Mehmet Üstündağ'ın taciz yaptığı görüşüne varıldı

Halterdeki taciz iddialarını incelemeye alan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, bu konuda Teftiş Kurulu ile yaptığı çalışmalarda son aşamaya geldi. Teftiş Kurulu müfettişlerinden Osman Baytekin ve Hasan Ataman'ın, pek çok sporcunun ifadelerine başvurarak yaptığı incelemede, antrenör Mehmet Üstündağ'ın taciz yaptığı görüşüne varıldı. Kurulun, iddiayı yapan milli halterciler Aylin Daşdelen ve Şule Şahbaz'ın ifadelerine de yer verdiği raporu, birkaç gün içinde GSG Müdürü Mehmet Atalay'a sunacağı açıklandı. Bu rapor doğrultusunda, Cumhuriyet Savcılığı da medyadaki haberleri göz önüne alarak Üstündağ hakkında dava açabilecek. Kesin sonuç yargılama süreci sonunda belli olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA